[ANUNT] Sinteze teoretice pentru membri - NOU !

In jos

[ANUNT] Sinteze teoretice pentru membri - NOU !

Mesaj  Admin la data de Dum Oct 23, 2011 12:15 am

Asa cum am promis, voi urmari sa "adaug valoare" pentru cei care sprijina scoala si participa la practica (atat d.p.d.v al prezentei, cat si financiar). Mi se pare ca e un proces util de responsabilizare (voi reveni la sala cu o expunere despre relatiile de grup in practica interna).

Dupa cum stiti (cei care veniti la sala) am inceput ca timp de 15-20 de minute (mai mult nepermitandu-ne timpul) sa prezint si anumite aspecte teoretice legate de practica interna, care sa ne ajute in activitatea noastra.

Am primit rugamintea sa astern pe hartie aceste elemente. Nu intentionez aceasta din cateva motive:
- nu prea am timp si nu mi-ar place ceva facut de mantuiala
- nu as vrea sa ajunga publice (cunosc micile slabiciuni ale naturii umane Smile )

[Paranteza: puteti, daca veti considera necesar sa notati ce spun eu acolo.

Nu este permisa inregistrarea digitala (audio, video). De asemenea nu sunt permise forward-uri din zona de uz intern a forumului altor persoane nemembre (asta inclusiv ca regula generala).

Daca aflu si in general asta se afla ca s-a petrecut asa ceva, vom trece iar la regimul "practica si atat". Activitatea mea la sala e nici-macar-voluntara, pentru ca platesc sala ca si voi, fara nici macar o reducere.
Nu vreau nimic pentru aceste sinteze, vreau doar sa ne ajute, dar va rog sa fiti constienti ca incalcarea acestui disclaimer va priva pe TOTI colegii de practica de aceste informatii.] Revin...

M-am decis asadar sa respect cumva traditia practicii interne, in care se face cam asa: pe hartie se asterne o schita prescurtata / un cuprins al expunerii, cu rol de memento pentru cei care au asistat si cu caracter cvasiinutil pentru cei care nu, iar prin viu grai ("de la gura la ureche" sau "de la inima la inima" cum se spune) expozeul propriu-zis, complet si detaliat.

Respectand subtilitatea Caii chineze (Wink ) voi face acest anunt public (poate mai deschidem apetitul si altora sa ajunga la sala), urmand insa ca aceste rezumate sintetice sa fie postate in zona privata a forumului .


Cu prietenie

Minghui

PS Link-ul este: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Razz

Admin
Admin

Mesaje : 35
Data de inscriere : 30/09/2011

http://longliferomania.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum